Αιθέρια Έλαια

Αιθέρια ΈλαιαΤα βιολογικά ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ BIOFLORAL μπορούν να χρησιμοποιηθούν πόσιμα, εξωτερικά στο δέρμα (όχι άμεσα) ή για αρωματισμό χώρου.

Τα αιθέρια έλαια της BIOFLORAL προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες πιστοποιημένες από την AB Agriculture Biologique, είναι 100% φυσικά, βάζουν όλες τις ιδιότητές τους στην υπηρεσία του ανθρώπου και ανταποκρίνονται στις απαιτητικότερες θεραπευτικές εφαρμογές.

Οι υψηλής καθαρότητας και μεγάλης πυκνότητας δραστικές ουσίες των αιθέριων ελαίων της BIOFLORAL τα καθιστούν εκτός από αποτελεσματικά και οικονομικά στη χρήση τους. Γι αυτό και προτιμώνται από απαιτητικούς χρήστες και επαγγελματίες αρωματοθεραπευτές.

Αιθέρια Έλαια

Η BIOFLORAL είναι το όραμα του Ulrich Rampp που από το 1979 ερευνά τη φύση και τους θησαυρούς της και παράγει με μεθόδους μικρής κλίμακας ελιξήρια, αιθέρια έλαια και άλλα υψηλής ποιότητας προϊόντα. Από την ίδρυσή της η εταιρεία ελέγχεται από τον διεθνή οργανισμό βιολογικής διαπίστευσης ECOCERT.

Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στα βουνά της Auvergne, τον πράσινο πνεύμονα της κεντρικής Γαλλίας, μια περιοχή διάστικτη από λίμνες, δάση και τη μεγαλύτερη ομάδα ηφαιστείων της Ευρώπης, που της δίνουν ένα μοναδικό ενεργειακό ίχνος.